Over Ons

    

Wie zijn wij?

Wij zijn Eveline en Nathalie, al jaren goede vriendinnen van elkaar. Maanden liepen wij met het idee rond dat we heel graag wilden beginnen met een webshop, maar durven ho maar. In het jaar 2021 hebben wij de knoop doorgehakt. Zeker in de Coronatijd hadden wij enorm de behoefte om dit gewoon te gaan doen! Wat heb je te verliezen?
Wij zijn artikelen gaan inkopen die bij ons passen, een sfeer die we niet vaak in de winkels tegenkomen. Het is een landelijk Scandinavische sfeer, maar zeker ook een knipoog naar de Engelse Style, het vintage en het brocante. We zijn net begonnen met onze site, een hoop staat dus nog in de kinderschoenen. Komende maanden gaan wij ons focussen op het nog meer inkopen van decoratie. 
Hebben jullie nog tips, laat deze gerust achter in het contact formulier!
Dikke Kus van Eef en Naat
            
    
Wat doen wij allemaal?
    
Wij geven je ook graag interieuradvies, stuur gerust een email als je twijfelt! Nathalie en Eveline zijn stylisten en influencers op Instagram. Op het account "binnen_bij_naat" en "liens_huisje" kan je inspiratie opdoen.
Wij willen in de toekomst interieuradvies aan huis gaan geven bij onze klanten. Ben je daarin geïnteresseerd, stuur ons een berichtje.